De dames van de Open Atelierroute hebben er zin in.
De dames van de Open Atelierroute hebben er zin in.

Atelieroute Veghel werkt samen met Zwijsen en Fioretti College

Kunst en cultuur 761 keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar wordt op 23 en 24 september voor de vijfde keer de Open Atelierroute Veghel georganiseerd. De inschrijvingen zijn al achter de rug en de organisatie is druk met de voorbereidingen bezig. Er hebben zich 52 kunstenaars uit verschillende disciplines ingeschreven, zoals schilderen en tekenen, fotografie, beeldhouwen en keramiek, glas- en leerkunst.

Maar om dit lustrum een extra gouden randje te bezorgen heeft de organisatie besloten om de kunstenaars van de toekomst, de jeugd van Veghel, een podium te bieden. Samen met studenten en projectleiders van het Zwijsen College en het Fioretti College kunnen een aantal jonge talenten hun kunst op de Noordkade aan een groot publiek presenteren.
De kunstliefhebber kan in het vierde weekend van september van kunst op divers en hoog niveau genieten. En dat allemaal op verschillende locaties", zo laat de organisatie weten.

Meer informatie over dit kunstevenement verklapt de organisatie na de zomervakantie. Dan worden onder andere de deelnemers bekend gemaakt en de route. Wordt vervolgd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant