Afbeelding
FOTO'S

Stichting Met je hart ontmoet...

Algemeen 939 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen ze door regelmatig waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren. Daarnaast inspireert Met je hart inwoners om zelf in actie te komen tegen eenzaamheid. In deze rubriek geven ze maandelijks een overzicht van alle georganiseerde activiteiten in de regio Veghel.

'In de maand juli hebben er weer een aantal waardevolle ontmoetingen plaatsgevonden. Met 12 ouderen uit Eerde en Zijtaart een dorps onderonsje bij Eethuis de Reiger, een gezellig samen zijn bij Sax and Jazz en een diner op het terras bij Pilz & Grillz. Niet te vergeten de smakelijke lunch bij Karin Slippens in haar mooie tuin. Deze maand hebben twee nieuwe vrijwilligers deelgenomen aan deze activiteiten en dat was erg fijn.

Leuk om te zien dat er tussen sommige ouderen meteen een klik is en ze elkaars gegevens uitwisselen om met elkaar af te spreken. De gasten voelen zich meestal meteen op hun gemak en zijn dan ook altijd dankbaar voor de uitnodiging en kijken dan ook weer uit naar een volgende keer. Daarom gaan wij tijdens de zomervakantie ook door en staan de volgende ontmoetingen alweer gepland in de agenda.

Ook in de maand augustus verbinden we weer nieuwe mensen met elkaar. Zeker in deze vakantieperiode hebben ouderen behoefte aan contact met andere leeftijdsgenoten. Wij kijken weer uit naar mooie verhalen en nieuwe vriendschappen.'

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant