Afbeelding
Foto: Aileen van Tilburg

Streekagenda

Kunst en cultuur 329 keer gelezen

Liederenavonden

VEGHEL | Ook dit seizoen verzorgt Di-is-T liederenavonden in de Stapperij in Veghel. Iedere eerste woensdag van de maand kan er gezongen en gedanst worden. De teksten liggen op tafel. Er mag ook gedanst worden. Di-is-T speelt gezellige en bekende muziek. De entree is 1 euro. De eerstvolgende avond is op woensdag 6 september. De zaal gaat open om 19.00 uur.


Kaartavonden

ERP | De wekelijkse kaartavonden in Erp beginnen op zaterdag 16 september in de voetbalkantine van rkvv Erp. Er zijn rik- en jokerwedstrijden. Iedere zaterdag zijn er mooie prijzen te verdelen. Iedereen is van harte welkom. De avonden beginnen om 20.00 uur.


Open monumentendag

SINT-OEDENRODE | Naast Open Monumentendag is het op zaterdag 9 september ook Nationale Orgeldag. Om het monumentale Smitsorgel, uit 1839, van dichtbij te bekijken zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd in de H. Martinuskerk aan het Kerkplein in het centrum van Sint-Oedenrode. De kerk is geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur. Er is zelfs de mogelijkheid om het orgel (onder begeleiding) te bespelen. Uiteraard is wel enige muzikale kennis vereist. Een financiële bijdrage voor het behoud van het monumentale orgel is altijd welkom.


verzamelbeurs

EERDE | In Eerde wordt op zondag 3 september in gemeenschapshuis De Brink een verzamelbeurs gehouden speciaal voor de verzamelaars van lucifermerken, sigarenbandjes, suikerzakjes en winkelwagenmuntjes. Gemeenschapshuis De Brink ligt aan het Sint Antoniusplein 7, 5466 PE Eerde, de openingstijd is van 09.00 tot 14.00 uur.


Toertocht met motor

MARIAHEIDE | Motorclub Veghel houdt op zondag 3 september een toertocht naar Duitsland in de buurt van de Rijn. (Wesel, Rees) De lengte is ongeveer 250 km. Iedereen met een motor is welkom. Vertrek vanaf D'n Brouwer, Dobbelsteenplein 1 Mariaheide om ca 10:00 uur Wil je meerijden stuur een mail naar info@motorclubveghel.nl en je ontvangt van ons de route.


Edwin Evers Band openluchttheatertour

HEESWIJK-DINTHER | De Edwin Evers Band onder leiding van de ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in diverse openluchttheaters. waaronder De Kersouwe in Heeswijk-Dinther op 15 september. Artiesten bekend van The Voice of Holland en The Voice Kids treden op tijdens de show. Kijk voor meer informatie op de website van de Kersouwe of op www.openluchttheaters.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant