Afbeelding

Nieuw professioneel keramiekprogramma op CHV Noordkade

Kunst en cultuur 420 keer gelezen

VEGHEL | Phoenix Cultuur start komend seizoen op CHV Noordkade met een nieuw keramiekprogramma. Ambitieuze deelnemers, beginnend en gevorderd, worden door designer en keramist Olaf Stevens naar een serieus niveau begeleid.

Het programma van Ceramics LAB & Research is methodisch opgebouwd uit meerdere modules. Op donderdag 14 september start docent Olaf Stevens met het programma, waarbij hij zowel beginners als gevorderden naar een serieus niveau kan begeleiden. Het complete Ceramics LAB omvat 6 cursusmodules die op elkaar zijn afgestemd en samenhang bieden. Door deel te nemen aan het Ceramics LAB volgt ieder een eigen routing binnen deze vrij te kiezen modules. Je leert alle principes van het keramische systeem. Elke module kan ook afzonderlijk worden gevolgd. Eén module duurt 5 weken. Het Ceramics LAB is een interessante en inspirerende broedplaats, waar je werkt met serieuze vakgenoten aan een persoonlijke ontwikkeling. Je bepaalt het ontwikkelingstraject samen met Olaf Stevens en verkent en onderzoekt eigen doelen. Zo selecteer je de onderdelen die het beste bij je eigen project en concept passen.

Docent Olaf Stevens
Olaf Stevens is een Nederlandse ontwerper met porselein en glas als specialisatie. All-round gekwalificeerd HBO-docent, met veel ervaring in het lesgeven. Olaf doceert al 27 jaar Ceramic Research en Concept Tools aan de Design Academy in Eindhoven. Het beheersen en overdragen van alle aspecten van het keramisch systeem is een van zijn specialismen. Opgeleid als Keramisch vormgever op de academies in Den Bosch en Breda heeft Olaf een museaal oeuvre opgebouwd met keramische objecten, porselein draaiwerk.

Op donderdag 7 september aanstaande houdt Olaf Stevens een gratis introductie avond om 19.30 uur op CHV Noordkade. Hier krijg je informatie over het gehele keramiekprogramma en de afzonderlijke modules. Voor het volledige aanbod en aanmelden kijk op: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen: info@phoenixcultuur.nl of 0413 – 782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant