Een beeld uit de film Syrie van Twinning Media.
Een beeld uit de film Syrie van Twinning Media.

Veghelse filmproducent Twinning Media genomineerd voor Gouden Reiger

Algemeen 931 keer gelezen

VEGHEL | Filmproducent Twinning Media uit Veghel is met de film Syrie genomineerd voor een Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland. Michiel Kerkhoff van Twinning Media is er trots: ''We hoorden het nieuws deze week, super. We zijn enorm trots''.

Een vakjury heeft uit meer dan 70 inzendingen van de beste opdrachtfilms van opdrachtgevers en producenten uit Nederland een selectie gemaakt in 4 verschillende categorieën:  Kwaliteit/Vakmanschap, Creativiteit/Innovatie, Effectiviteit en Overall. Van de 70 inzendingen zijn er nu nog 20 over, waaronder de film uit Veghel. ''Het is echt een beloning op ons werk, we hebben de korte film belangeloos gemaakt'', vertelt Michiel. De film Syrie, vertelt het waargebeurde verhaal van Dilovan Kiko en is gemaakt voor het 4 mei comité dodenherdenking Veghel.

Bijzonder proces
''Het maken van de film was een bijzonder proces. Het waargebeurde verhaal moest in vijf minuten verteld worden. Ook is de film op een aparte locatie gedraaid. Bij een recyclingbedrijf in Son. Die locatie stond al op mijn wensenlijstje. De locatie maakte de film erg bijzonder.''

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant