De Hofzittingen van vorig jaar.
De Hofzittingen van vorig jaar.

Kaartverkoop Hofzittingen start op zaterdag 9 september

Carnaval 660 keer gelezen

VEGHEL | De Hofzittingen van CV de Kuussegatters zijn dit jaar op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november in de Koekbouw op de Noordkade. Dit jaar een topprogrammering met veel afwisseling, gezellige after-parties en heel veel lokale artiesten. Meer dan 90 procent van alle optredens wordt verzorgd door artiesten die afkomstig zijn uit ons eigen Kuussegat! De vrije kaartverkoop start op 9 september.

Vorig jaar werden de Hofzittingen in een nieuw jasje gestoken met als resultaat drie supergezellige avonden. Dit jaar legt de Hofzittingscommissie de lat nog hoger: 'Het dak ging er vorig jaar af in de Koekbouw en dat willen we dit jaar als 't ff kan overtreffen. Ook dit jaar heeft iedere avond een eigen thema: 'Kuussegat lacht erop los' (donderdag), 'Kuussegat onthult erop los' (vrijdag) en 'Kuussegat feest erop los' (zaterdag).'

Veel Veghels volluk
Tijdens de komende Hofzittingen treden veel artiesten op uit 'ons eigen Veghel'. Meer dan 90 procent van alle optredens wordt namelijk verzorgd door eigen mensen. Henk van Beljouw en zangeres Suzan van Dieperbeek staan bijvoorbeeld op de planken.

Kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start zaterdag 9 september van 12.00 tot 14.00 uur in de Gouden Leeuw Molenstraat 43 in Veghel. Ook zaterdag 23 september heb je nog de mogelijkheid om daar van 12.00 tot 14.00 uur je kaarten te kopen. Ben er snel bij want: 'vol is vol' Kaarten voor de donderdag kosten 15 euro, voor de vrijdag en zaterdag 20 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant