Een groep ondernemers heeft gezamenlijk het sponsorschap onder haar hoede genomen.
Een groep ondernemers heeft gezamenlijk het sponsorschap onder haar hoede genomen.

Attacus met 'topsponsors' door in Eerste Divisie

Sport 2.063 keer gelezen

VEGHEL | Voor basketbalvereniging Attacus uit Veghel is het seizoen afgelopen weekend weer begonnen. Er werden enkele oefenwedstrijden afgewerkt, de trainingen zijn hervat en de Jongens Onder 16-1 hebben zelfs al de eerste competitiewedstrijd afgewerkt.

De vereniging is op twee fronten een nieuwe koers ingeslagen. Er is een groep ondernemers die gezamenlijk het sponsorschap onder haar hoede heeft genomen en het vaandelteam is drastisch verjongd met eigen jeugdspelers.

Hart
Onder de naam 'Topsponsors' heeft Attacus een zestal bedrijven die de basketbalsport een warm hart toedragen aan zich weten te binden. Adagium, Rijkers, KJ Software, Altavilla, Staalbouw Hendriks en GEGE Machinebouw maken het de komende drie jaar mogelijk dat Attacus op het Eerste Divisie niveau kan blijven spelen. Alle directies hebben kennisgemaakt met elkaar, met de spelersgroep en met hoofdcoach Peter van Esch. Voorzitter Roland Simons bedankte namens de vereniging dit super initiatief dat ontstaan is vanuit enkele betrokken basketbalfanaten.
Alle topsponsors ontvingen uit handen van de spelers een gesigneerde basketbal. In het centrum van Veghel werd hiervoor bij Brownies & downieS geproost met elkaar en was er tevens de presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue. Alle spelers, waaronder een groot aantal jonge Veghelse spelers, waren blij verras met het nieuwe tenue. Captain Bart van der Horst nam het in ontvangst.

Attacus speelt haar wedstrijden in de Zwijsensporthal. Heren 1 treedt op 23 september om 20.00 uur aan tegen Vlissingen. De toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant