Reunie int Corenvelt

Algemeen 1.171 keer gelezen

VEGHEL | Alle medewerkers die in het verleden of nu nog werken bij int Corenvelt een orthopedagogisch dagverblijf in Veghel zijn uitgenodigd voor een reünie. Het dagverblijf bestaat 50 jaar en dit mag niet ongemerkt voorbij gaan. Een aantal werknemers hebben het initiatief genomen om een reünie te organiseren. "Trots zijn we op ons werk, het dagcentrum en de kinderen en ouders die we de afgelopen jaren mochten begeleiden. En nog doen", zo klinkt het.

Op zaterdag 7 oktober willen ze dit jubileum met iedereen vieren met een reünie voor iedereen die op het Corenvelt heeft gewerkt. Begeleiding groepsleiding vervoersbegeleiding team weekendopvang ondersteunende diensten en stagiaires zijn van harte welkom.
"Omdat het moeilijk is alle oud-collega's te bereiken, graag collega's waar je misschien nog contact mee hebt hierop attenderen."

Feestlocatie
Er kunnen herinneringen worden opgehaald. Op zaterdag 7 oktober ben je welkom vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur op de feestlocatie van int orenvelt, Donauring 6 in Veghel.

De kosten bedragen 12.50 uur. Ben jij er ook graag bij, meld je aan op corenvelt50@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant