Ive werd verrast door de Raaf.
Ive werd verrast door de Raaf.

Blauwe Kei zet covermodel Ive in de schijnwerpers

Kunst en cultuur 1.154 keer gelezen

VEGHEL | Ive Bergervoet uit Veghel is in juli uitgeroepen tot het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Juniorfolder van seizoen 2017-2018. Op vrijdag 15 september kreeg Ive het eerste exemplaar van de kleurrijke folder overhandigd op de Veghelse Basisschool De Ieme.

Voordat Ive de nieuwe juniorfolder in handen kreeg, genoot de gehele middenbouw van De Ieme van een theatervoorstelling. Poppenspeler Martin Soeters, die jarenlang Raaf speelde in het schooltelevisieprogramma Huisje Boompje Beestje, presenteerde de voorstelling Raaf op reis. Het decor van de voorstelling werd in de ochtend al gemaakt door Ive en haar klasgenoten. Na afloop van de theatershow zette vogel Raaf Ive in het zonnetje door haar de nieuwe folder, een uitvergroting van de coverfoto en theaterkaartjes voor de hele familie te overhandigen.

Juniorclub
In De Blauwe Kei Juniorfolder staan alle jeugdvoorstellingen van het theater in seizoen 2017-2018 en is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van de Juniorclub. De folder wordt de komende weken via de basisscholen in Veghel en de regio verspreid, maar is vanaf 18 september ook af te halen aan de theaterkassa op CHV Noordkade.

Kortingsacties
De Blauwe Kei Juniorclub is opgericht om kinderen en hun (groot)ouders op een leuke manier te betrekken bij het theater. Voor De Blauwe Kei Juniorleden heeft De Blauwe Kei allerlei extra's in petto, waaronder kortingsacties en de mogelijkheid om prijzen te winnen zoals vrijkaartjes, een meet & greet en boeken. Informatie over de acties krijgen de leden via De Blauwe Kei Junior nieuwsbrief. Aanmelden voor deze club is gratis en kan via de website www.blauwekei.nl. Tevens is De Blauwe Kei Junior te volgen op Facebook (www.facebook.com/DeBlauweKeiJunior).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant