Foto: Jeroen Appels.
Foto: Jeroen Appels.

Het Leijhuis breidt activiteiten uit

Algemeen 984 keer gelezen

VEGHEL | Het Leijhuis gaat vanaf eind oktober haar activiteiten uitbreiden. Ouderen en mensen met een beperking kunnen dan voortaan ook op maandagochtend terecht voor een kop koffie of deelname aan één van de activiteiten die door leerlingen van ROC de Leijgraaf in Veghel worden georganiseerd. "Het Leijhuis is zo succesvol gebleken dat we gaan uitbreiden met nog een dagdeel", aldus projectmanager Karin Steenbergen van Het Leijhuis.

Elke maandag, woensdag en vrijdag kunnen ouderen en mensen met een beperking in Het Leijhuis in Veghel deelnemen aan creatieve activiteiten, een kookactiviteit, spel of bewegingsactiviteit. "Denk aan het bereiden van diverse stamppotten, sjoelen, creatief bezig zijn met verschillende materialen zoals verf, stof, papier et cetera of ondersteuning bij het gebruik van mobiele telefoon, tablet of computer. Bezoekers kunnen ook blijven voor de lunch", zegt Karin. Ze vervolgt: "Op ROC de Leijgraaf maken we ons sterk voor ouderen en mensen met een beperking in de regio. Dat doen we graag. Het Leijhuis is niet alleen een ontmoetingscentrum maar ook een belangrijke plek voor onze leerlingen. Het is immers een goede praktijkvoorbereiding op hun toekomst."

Praktische informatie
Het Leijhuis is elke maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 uur tot 12.30 uur geopend. Dit ontmoetingscentrum is gelegen aan de Muntelaar 10, op de locatie van ROC de Leijgraaf, in Veghel. Deelname aan activiteiten waar materialen voor gebruikt worden, bedraagt maximaal twee euro. De lunch kost twee euro en koken bedraagt vier euro. Meer informatie of aanmelden via tel. (088) 017 89 36 of bezoek www.leijgraaf.nl/hetleijhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant