Natuurtuin 't Bundertje.
Natuurtuin 't Bundertje.

Van alles te doen tijdens Oogstfeest in de natuurtuin

Algemeen 524 keer gelezen

VEGHEL | September is oogstmaand. Op zondag 24 september organiseert natuurvereniging IVN samen met de Natuurtuin 't Bundertje het Oogstfeest. Mensen zijn welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Geniet van de rijke oogst van het seizoen: appeltjes van lokale telers, herfstsoep, kruidenthee uit onze kruidentuin met daarbij een heerlijke oogstkoek. Een hoefsmid heeft een ambachtelijke demonstratie of ga graan dorsen met vrijwilligers van de Meierijsche Museumboerderij. Natuurlijk zijn er veel activiteiten voor de kinderen zoals broodjes boven het vuur bakken, appels schillen en een workshop paardenverzorging.
Honing is te koop bij een imker van St Ambrosius en ambachtelijke ijs bij het karretje van de Cleefshoeve. Wol van de gemeentelijke schapen is verwerkt tot viltkunstwerkjes. De tuin is feestelijk versierd en Troubadour Robert zorgt voor een luisterlied en een meezinger.
Het Oogstfeest vindt plaats in de Natuurtuin 't Bundertje, Patrijsdonk 53a op zondag 24 september van 13.00 tot 16.00 uur. Deelname inclusief soep, koffie en thee is voor volwassenen 2 euro en voor kinderen 1,50 euro. Info bij Natuurtuin 't Bundertje (0413 343 982) en www.ivn-veghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant