Afbeelding

Jumbo en Mars slaan handen ineen voor dierenasiel

Algemeen 813 keer gelezen

VEGHEL | Tienduizenden honden en katten wachten jaarlijks in de asielen van de Dierenbescherming op een baasje. Mars en Jumbo trekken zich het lot van deze dieren aan en komen met een actie. Bij aankoop van twee verpakkingen snacks of maaltijdzakjes van een Whiskas of Pedigree product bij Jumbo, doneert Mars een maaltijd aan een dierenasiel.

"Het professioneel opvangen van dieren in onze asielen kost veel tijd, energie, menskracht én geld", zegt Femke-Fleur Lamkamp, directeur van de Dierenbescherming. Zonder hulp kunnen we dit belangrijke werk niet uitvoeren. Er is bijvoorbeeld medische zorg nodig, maar vanzelfsprekend ook voedsel voor de ons toevertrouwde dieren. We zijn daarom hartstikke blij met deze actie." Hans Klabbers, accountmanager van Mars Nederland, vult aan: "Honden en katten zijn onderdeel van de familie. Helaas komt het nog steeds veel voor dat deze dieren in een asiel belanden. Om deze asielen te ondersteunen komen we met deze actie, want ieder huisdier verdient een thuis."

De actie loopt van 27 september tot en met 4 oktober in alle Jumbo supermarkten en op jumbo.com. Mars doneert een maaltijd aan een dierenasiel per twee verpakkingen snacks of maaltijdzakjes van Pedigree of Whiskas die in deze periode bij Jumbo verkocht worden.
Op 11 oktober wordt door Jumbo en Mars Nederland bekend gemaakt hoeveel maaltijden er worden gedoneerd aan de asielen van de Dierenbescherming.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant