Afbeelding

Verzameling over motocross op de verzamelbeurs

Algemeen 760 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van 'De Verzamelaar' organiseert op zondag 24 september een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis 'De Brink' in Eerde. Deze keer houdt Kees-jan Teurlincx uit Oirschot een tentoonstelling met zijn verzameling over de motocross.

De opa van Kees-jan deed in de jaren '40 zelf mee aan de motocross. Kees-jan ging als kleine jongen altijd met zijn vader mee naar wedstrijden. De motorsport zit bij hem in zijn bloed. Zelf heeft hij één keer geprobeerd op een motor te rijden, maar toen brak hij gelijk zijn been.
Sinds die tijd houdt Kees-jan het maar bij sleutelen aan motoren, foto's maken bij wedstrijden en het verzamelen van allerlei dingen over de motocross. Hij heeft vooral veel boeken en tijdschriften over de motocross, maar daarnaast ook posters en stickers.
Heel bijzonder is ook de verzameling shirts van crossers. Hij heeft onder andere een shirt van Jeffrey Herlings.

Ruilbeurs
Geïnteresseerden die de tentoonstelling willen zien, of iets van de motocross voor Kees-jan hebben, kunnen een kijkje komen nemen op de verzamelbeurs.
Neem ook eens een kijkje op www.verzamelbeurseerde.nl. Daar staat meer informatie over deze verzameling of de verzamelbeurs. Op deze site staat een uitgebreid verhaal.
De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 24 september van 09.00 uur tot 12.00 uur in gemeenschapshuis 'De Brink' aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde.

Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant