Kom kamperen op Festyland.
Kom kamperen op Festyland.

Kamperen tijdens Festyland: camping Hemel te Rijk!

Algemeen 719 keer gelezen

VOLKEL | Tijdens FestyLand op 6 en 7 oktober wordt het goedgevulde festivalseizoen jaarlijks afgesloten met een geweldige festivalfinish. FestyLand is "de afsluiting van het festivalseizoen" met pop, rock, dance en absurditeiten waar de bezoekers kunnen overnachten op de FestyLand camping. Hoe vet is het, om het héle weekend samen met je beste vrienden te crashen @ Camping Hemel te Rijk, direct grenzend aan het festivalterrein?!

Door alle verschillende mogelijkheden en comfort die de camping biedt, beleef je zorgeloos het complete festivalgevoel en hoeven jij en je mede festivalgangers alleen nog maar te genieten van al het moois wat FestyLand te bieden heeft. Camping Hemel te Rijk is geopend van vrijdag 6 oktober 14.00 uur tot maandag 9 oktober 12.00 uur. Een stukje privé camping voor jou en je vrienden. Zie je het al voor je? Alle tenten of caravans staan bij elkaar. 's Ochtends met z'n allen ontbijten en na FestyLand nog even lekker afteren. Het kan allemaal. Reserveer met je vrienden jullie eigen Vrienden Rijk of Caravan Deluxe plaats. Deze omheinde privé plek kan worden voorzien van extra comfort zoals een eigen dixi, picknicktafel, partytent, BBQ-pakket, ontbijtpakket of stroom.

Welkomst BBQ
Vrijdagavond is er een welkomst BBQ in het BBQ Rijk. Wil jij bij dit unieke openingsevenement zijn, tussen 17:00 en 20.00 uur? Koop dan snel jouw BBQ pakket en doe mee aan de gezelligste BBQ van het jaar. Maak je festivalbeleving compleet en reserveer samen met je vrienden een plekje @ Camping Hemel te Rijk via www.campinghemelterijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant