VCN maatje te groot voor Skunk
VCN maatje te groot voor Skunk Foto's Theo de Vrede

Maatwerkers VCN maatje te groot voor Skunk

Sport 491 keer gelezen

VEGHEL – Het zal harken en schrapen worden voor de mannen van volleybalclub Skunk uit Veghel. De promotie naar de Eerste Divisie vraagt het uiterste van de club. Na afgelopen week het spits in de 1e divisie te hebben afgebeten mochten de lange mannen uit Veghel afgelopen zaterdag aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Er stond meteen een pittige tegenstander op het programma, namelijk titelkandidaat VCN uit Capelle aan den IJssel. Titelkandidaat VCN bleek een maatje te groot voor de Veghelaren. Ondanks de tactische omzettingen in set bleven de Zuid-Hollanders op alle fronten sterker. Skunk kwam wel steeds beter in de wedstrijd, elke set werden immers meer punten behaald. Aangezien elk punt van belang kan zijn in de strijd om handhaving werd ook voor de vierde en laatste set volop gestreden. Deze set gaf eenzelfde beeld als de derde set, Skunk speelde voluit met veel risico en wist op deze manier bij de blijven bij VCN tot de 15. Vanaf deze stand zette VCN de turbo weer op het spel en kon in de slotfase van de set de punten weer naar zich toetrekken.

Borst natmaken
Skunk slikte de nederlaag dapper weg. Verliezen van een tegenstander die zo sterk en foutloos speelt is geen schande. Volgende week kunnen de Veghelaren de borst natmaken uit tegen Inter Rijswijk, het heeft dan meteen de top 3 van de competitie gehad. De volgende thuiswedstrijd is op 14 oktober tegen Voerendaal H1 in sporthal de Bunders in Veghel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant