Afbeelding

HOBIJ nieuwe shirtsponsor van Geel-Zwart

Sport 1.086 keer gelezen

VEGHEL | Hockeyclub Geel-Zwart heeft een nieuwe shirtsponsor. Vanaf medio september is uitzendbureau HOBIJ zichtbaar op de voorkant van het wedstrijdtenue van Heren 1.  

Recentelijk ondertekenden Paul van Dieperbeek, manager sales en marketing van HOBIJ, en Frank van der Heijden, voorzitter van hockeyclub Geel-Zwart de  sponsorovereenkomst voor een periode van twee jaar. Een opsteker voor beide partijen, die gevestigd zijn in Veghel.

Bijdrage aan groei
Paul: "We zijn zeer trots op het aangaan van deze samenwerking. Het motto van HOBIJ is 'never stop growing', waarbij wij onze mensen stimuleren hun talent te benutten, kansen te grijpen en te blijven groeien. Ontwikkeling is volgens ons de basis voor succes en geluk. Zo ook voor hockeyclub Geel-Zwart. Wij leveren graag een bijdrage aan de groei van deze mooie sportclub. Voor HOBIJ is het bovendien belangrijk verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en de lokale sportclubs en verenigingen. Ik ben zelf bekend bij de hockeyclub en weet hoeveel kracht en uitstraling Geel-Zwart heeft binnen Veghel en de wijde omgeving. Hier wordt HOBIJ graag mee geassocieerd."

Grootse sportieve ambities
Met het sponsorbedrag van HOBIJ wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van de sportieve grootse ambities van de hockeyclub. "Wij zijn zeer blij met HOBIJ als nieuwe sponsor. Het allermooiste is dat naast het feit dat HOBIJ businessclublid wordt en shirtsponsor van Heren 1, zij ook sponsor zijn geworden van de video-toren. Vanuit deze toren werken wij namelijk aan de toekomst: kunnen we de beelden maken van onze jonge talenten en kijken hoe we hun spel kunnen verbeteren. Dit is toch een mooie vorm van samenwerking. Niet alleen gericht op de korte termijn, maar met name voor de lange termijn. En dat geldt zeker ook omgekeerd? Onze huidige jeugdleden en jong-senioren zijn de werkzoekenden van de toekomst. Wij kijken uit naar een sportieve en vruchtbare samenwerking", aldus Frank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant