Geel-Zwart blijft maar winnen

Sport 442 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 heeft afgelopen zondag wederom goede zaken gedaan. Na een achterstand kwamen de Veghelse hockeysters sterk terug. Door de 2-1 overwinning op Berkel-Enschot staat ze nu tweede.

Geel-Zwart was in de eerste helft nog niet helemaal wakker. Het spel was slordig en er werden weinig kansen gecreëerd. Net voor rust kwam Berkel-Enschot op 0-1 via een strafcorner.

Backhand
De Veghelse dames kwamen na rust scherp uit de kleedkamer. Binnen vijf minuten was het 1-1. Vanuit achteruit werd Inge van Kessel aangespeeld die vervolgens een mooie assist gaf op Julie van Roosmalen, zij sloeg de bal met haar backhand binnen. Geel-Zwart vocht voor elke bal en knokte zich terug in de wedstrijd. Een totaal ander beeld dan in het eerste bedrijf.

Strafcorner
Een kwartier voor tijd resulteerde dit in een voorsprong voor de Veghelse hockeysters. Jolien Bogers verzilverde een strafcorner. Het was een zwaarbevochten wedstrijd, maar de drie punten bleven weer in Veghel.