Billie Holiday, addicted to blues.
Billie Holiday, addicted to blues.

Openingsweekend De Blauwe Kei op CHV Noordkade

Kunst en cultuur 1.120 keer gelezen

VEGHEL | Op vrijdag 6 oktober is het zover. Het openingsweekend van Theater De Blauwe Kei op de nieuwe locatie CHV Noordkade in Veghel gaat dan van start. Vrijdag wordt het nieuwe theaterseizoen geopend met de voorstelling Lui & Honger in het Magazijn. Die avond is er ook een 'Uitwedstrijd' naar Markant in Uden. Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober staan respectievelijk de voorstellingen Billie Holiday en Selamat Makan op het programma. 

Er staan in het openingsweekend vier voorstellingen op de planning waarvan één 'Uitwedstrijd'. Op vrijdag 6 oktober is de ontroerende en humoristische voorstelling Lui & Honger om 20.30 uur te zien in het Magazijn. Die avond is ook de Uitwedstrijd Vamos! naar Theater Markant in Uden. Om 19.15 uur zal er een bus op CHV Noordkade klaar staan om de gasten naar de voorstelling te brengen. Het genre muziek komt op zaterdag 7 oktober aan bod met de voorstelling Billie Holiday, addicted to blues die om 20.30 uur te zien is in het Magazijn. Het openingsweekend wordt afgesloten met de culinaire voorstelling Selamat Makan op zondag 8 oktober. Meer informatie over de voorstellingen in het openingsweekend is te vinden op www.blauwekei.nl

Kaarten voor de Uitwedstrijd Vamos! kosten 41 euro, voor Lui & Honger kosten kaarten 17 euro en voor Billie Holiday zijn de kaarten tevens 17 euro. De voorstelling Selamat Makan is uitverkocht. Alle voorstellingen zijn inclusief drankje en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant