Afbeelding

Tweede loopclinic ter voorbereiding op de Krollenloop

Sport 710 keer gelezen

VEGHEL | Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat in Veghel start zondag 8 oktober de tweede loopclinic ter voorbereiding op de Krollenloop. Inschrijven voor het Veghelse hardloopevenement kan nog tot 13 oktober

Looptrainer Joost Vlassak heeft een leuke training uitgezet ter voorbereiding op de Krollenloop van zondag 5 november. Er is aandacht voor een goede warming-up, loopscholing en intervaltraining. De clinic is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het duurt ongeveer anderhalf uur. De loopclinic, die om 10.00 uur start, is gratis toegankelijk. Er volgt nog één clinic meer, te weten op zondag 22 oktober. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur. Inmiddels is ook het ontwerp van het Krollenloop t-shirt van dit jaar bekend. Het neon groene shirt is bij inschrijving voor 12.50 euro te bestellen. Er zijn zowel dames als heren shirts beschikbaar in verschillende maten.
Tijdens de Krollenloop op zondag 5 november kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn ondanks de herinrichting gewoon op de Markt. Deelnamekosten bedragen 10 euro.
Bedrijven en Vriendengroepen kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee Kidsruns van 1 (tot en met 12 jaar) en 3 kilometer (tot en met 14 jaar). Deelname aan de kinderloop is gratis. Met de inschrijving voor de Krollenloop dragen de deelnemers bij aan de realisatie van een Fitpad, een beweegroute door het centrum van Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant