Skunk pakt voor het eerst punten
Skunk pakt voor het eerst punten Foto: Theo de Vrede

Skunk pakt eerste punten in eerste Divisie

Sport 229 keer gelezen

RIJSWIJK - Na twee 4-0 nederlagen op een rij was het voor Skunk om de eerste punten te gaan pakken . Dat gebeurde zaterdag tegen de huidige nummer twee van de competitie Inter Rijswijk. Skunk kon 2 sets binnenhalen maar de winst kon het net niet pakken. Setstanden: 20-25, 25-14, 25-17, 15-25, 15-10

Waar Skunk afgelopen wedstrijden met weinig durf en lef speelde begonnen de Veghelse heren nu wel fel, veel servicedruk en een felle blokkering zorgde voor een 5-0 voorsprong, de Rijswijkse heren kwamen nog langszij, maar door wederom goede servicedruk wist Skunk de eerste set te winnen.Wat overdonderd door de eerste setwinst liet Skunk de tweede en derde set schieten, weinig servicedruk en veel fouten zorgde ervoor dat Rijswijk gemakkelijk kon combineren. Pas eind derde set pakte de heren het niveau weer wat op, maar dat was te laat voor deze set. In set vier waren de Veghelaren oppermachtig, met gretig spel overdonderde ze de Rijswijkse heren en wist met maar liefst 15-25 deze set te pakken. De vijfde set moest uitsluitsel geven over deze wedstrijd, helaas werd niet goed begonnen en liep Skunk de gehele set achter de feiten aan.

Ondanks nipt verlies toch twee punten voor de Veghelse formatie, hierdoor stijgt Skunk naar een elfde plek. Komende zaterdag tegen VC Voerendaal. Om 18:30 uur wordt deze wedstrijd gespeeld in sporthal de Bunders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant