SCMH en Korfrakkers wonnen beiden

SCHM en Korfrakkers met winst uit het weekend

Sport 328 keer gelezen

Afgelopen zondagmiddag speelde SCMH tegen Vessem. De nummer twee tegen nummer drie. De teams deden niet veel voor elkaar onder. De ploeg uit Mariaheide ging met een 7-5 ruststand naar de thee. Na rust kwam Vessem terug naar 12-10, maar SCMH schakelde op en won uiteindelijk met 15-11. Volgende week volgt het belangrijke treffer met MKV. Bij winst sluit SCMH de eerste helft af als koploper.

Belangrijke overwinning van De Korfrakkers in Velden op Swift
Swift is koploper, maar Korfrakkers ging lekker mee. Via 6-4, 10-7 uiteindelijk naar een 11-9 ruststand. Langzaam kwam Korfrakkers richting de score van Swift. Na de uiteindelijke voorsprong van 12-13 ging de Erpse diesel door uiteindelijk naar 14-19. Een heerlijke en moraal gevende overwinning. Door deze winst houdt De Korfrakkers de top 4 in het vizier en vertoeven de Erpsen vooralsnog op de vijfde plek. Volgende week wordt al weer de laatste buitenwedstrijd van het eerste deel gespeeld. De Korfrakkers speelt dan op zaterdag 14 oktober thuis tegen hekkensluiter Prinses Irene om 16.00 uur.