Afbeelding

Zwemvierdaagse in Veghel staat in de startblokken

Sport 782 keer gelezen

VEGHEL | Zwemvereniging Nautilus houdt in de herfstvakantie van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober voor de zevende keer de zwemvierdaagse. Ook dit jaar vindt het evenement plaats in het Laco sportcentrum in Veghel.

De zwemvierdaagse is verspreid over vijf dagen dagen. Zodoende heeft iedereen de mogelijkheid om één avond te missen, maar alle vijf de dagen komen zwemmen mag natuurlijk ook. Op maandag kan er tussen 18.15 en 19.15 gezwommen worden en op de andere dagen van 18.15 uur tot en met 20.00 uur.
De zwemvierdaagse is geschikt voor iedereen met minstens zwemdiploma A. Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag tien banen (250 meter), evenals iedereen die ouder is dan 64 jaar. Deelnemers tussen de 13 jaar en 64 jaar zwemmen twintig banen (500 meter). "Er mogen natuurlijk meer banen worden gezwommen", zo laat Hetty Barten van Zwemvereniging Nautilus weten. De zwemmers die de zwemvierdaagse succesvol afronden krijgen een medaille. Verder zijn er gedurende de week nog een aantal leuke verrassingen en worden er spelletjes georganiseerd.

Deelnemen
"Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid van een zwemvereniging te zijn. Iedereen die zin heeft om lekker te zwemmen is welkom", vertelt Hetty. Inschrijven kan aan de balie van het Laco Sportcentrum Veghel, Zwembad De Beemd, in Veghel. "Voor de kinderen liggen daar ook kleurplaten klaar. Tot en met 15 oktober zijn de inschrijfkosten 10 euro. Daarna 12 euro in verband met het bestellen van extra medailles", besluit Hetty.
Voor meer info over de zwemvierdaagse neem contact op met Hetty via: 0413-369876 of TCzwemmen@vzpcNautilus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant