Afbeelding
Foto: Margot van Kleef

Nouwens Wonen gereed na verbouwing: 'We waren wel toe aan vernieuwing'

Zakelijk 2.245 keer gelezen

VEGHEL | Het is een van die bedrijven die niet meer weg te denken zijn uit het Veghelse straatbeeld: Nouwens Wonen aan de Hoofdstraat. Onlangs hebben Christian en Nanon Nouwens hun zaak grondig verbouwd. Het resultaat is een overzichtelijke woonwinkel om inspiratie en ideeën op te doen op het gebied van raamdecoratie, gordijnen en vloeren.

"De laatste verbouwing dateerde alweer van tien jaar geleden", vertelt Nanon. "We waren wel toe aan vernieuwing. De vloerbedekking heeft plaats gemaakt voor een pvc-vloer en alles is ruimtelijker en overzichtelijker geworden."
Wat is gebleven, is een woonwinkel waar alles draait om service en kwaliteit. Ooit, in de jaren zestig, begon vader Nouwens met de verkoop van stoffen op de markt, inmiddels mag Nouwens Wonen zich - zowel voor de particuliere als de zakelijke markt - de specialist op het gebied van woningtextiel in de regio noemen. Nouwens Wonen heeft alles in huis wat betreft de betere collecties voor vloer, wand en raam. "Omdat we altijd kwaliteit willen leveren, werken we alleen met A-merken", vertelt Christian. "Bovendien hebben we een eigen huismerk (NL Label), met een heel aantrekkelijk prijskaartje, en iedere maand interessante acties."
Omdat Nouwens Wonen, met zo'n zestig andere woonwinkels, is aangesloten bij De Binnenhuisadviseurs, is de Veghelse onderneming een door de A-merken erkend exclusief dealer en kan het de beste prijzen bieden.

Advies
Van industrieel tot klassiek en alle stijlen daar tussenin, het motto 'voor ieder wat wils' gaat bij Nouwens Wonen zeker op. De laatste trends worden door Nanon en Christian nauwlettend in de gaten gehouden. Ook spelen zij in op het veranderde consumentgedrag. "Vroeger kwamen mensen naar de winkel en kochten vitrage, overgordijnen en een bijpassend tapijt. Nu is er veel meer keuze en gaan we vaak bij de klant thuis kijken om een passend advies te kunnen geven", aldus Nanon.
Daarnaast is de klantenkring ook flink uitgebreid. "Voorheen waren we vooral actief in Veghel en de kerkdorpen, nu komen onze klanten uit de verre regio", zegt Christian. Waarom de keuze voor Nouwens Wonen? "Tja, het is denk ik net dat stukje extra. Bij ons kiezen mensen voor honderd procent maatwerk en een zorgeloze service. Van het allereerste gesprek tot en met het stofferen door ons vakkundige team van medewerkers." Nouwens Wonen aan de Hoofdstraat 104 in Veghel kent ruime openingstijden, iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen of een afspraak te maken.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant