Afbeelding

Opnieuw nederlaag voor Skunk in eigen huis

Sport 418 keer gelezen

VEGHEL | Het is even wennen voor de volleybalmannen van Skunk, na vorig jaar thuis praktisch ongeslagen te blijven werd afgelopen zaterdag ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen verloren. Tegen Voerendaal H1 werd er kansloos met 0-4 verloren.

De eerste set was er een van hoog niveau. Beide teams waren scherp vanaf punt één en er werd met veel enthousiasme en energie gespeeld. Deze lijn werd de hele set vastgehouden tot 19-19, waarna de gasten er nog een schepje bovenop deden en de eerste set naar zich toe trokken.

Skunk bleek niet in staat om het hoge niveau van de eerste set vast te houden. Voornamelijk serverend kwam dit tot uiting. Skunk nam wat gas terug in de service, waardoor het voor de gasten steeds gemakkelijker werd om punten te maken en zelf de druk op te voeren. Het gat was al snel geslagen en dit de Veghelaren niet meer goed te maken.

Set drie en vier gaven eenzelfde beeld als set twee. Skunk was simpelweg niet in staat om druk te leggen bij de tegenstander en zelf konden ze zich niet onder de druk uitspelen. Hierdoor gingen ook set drie en vier relatief eenvoudig naar de tegenstander.

Al met al was het een vrij eenzijdige wedstrijd waarin Skunk op de eerste set na geen vuist kon maken. Over twee weken staat de volgende wedstrijd op het programma tegen een naaste concurrent. Skunk zal in deze wedstrijd punten moeten pakken om aansluiting te houden op de middenmoot.}
Setstanden: 21-25, 15-25, 19-25, 16-25.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant