Afbeelding

Driebandenkampioenschap voor alle inwoners van Meierijstad

Sport 656 keer gelezen

VEGHEL | Na het succesvol verlopen Veghels Kampioenschap Libre zijn nu de driebanders aan de beurt. Van 1 tot en met 15 december wordt het Driebandenkampioenschap Meierijstad 2017 gespeeld in de zaal van het clubhuis De Stapperij aan de Bunders 3 in Veghel.

Het librekampioenschap was, in verband met de supercup, alleen voorbestemd voor de inwoners van de kern van Veghel en de leden van biljartvereniging Krijt Op Tijd. Het driebandenkampioenschap daarentegen wordt georganiseerd voor alle inwoners van Meierijstad en de eigen leden van de vereniging.

Uitdaging
Biljartvereniging Krijt Op Tijd organiseert al vele jaren met succes het Veghels Kampioenschap libre en driebanden, maar neemt nu voor wat betreft het driebanden de uitdaging aan om dit voor geheel Meierijstad te organiseren.
Er wordt gespeeld in vier klassen. De winnaars van de diverse klassen spelen kruisfinales om tot de uiteindelijke kampioen te komen.

Deelname is alleen mogelijk voor inwoners uit de gemeente Meierijstad en leden van biljartvereniging Krijt Op Tijd.
De organisatie wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Van Herwaarden interieurs. Inschrijving is mogelijk tot vrijdag 10 november.

Er kan worden ingeschreven via de website: www.krijt-op-tijd.nl/toernooien/kampioenschap-driebanden-meierijstad.html.. Ook zijn er inschrijfformulieren verkrijgbaar bij De Stapperij of bij Joep van Creij (0610585310). De formulieren kunnen worden ingeleverd op De Bunders 3 of Vensestraat 13.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant