Van links naar rechts: Don, Merle, Roos en Kos.
Van links naar rechts: Don, Merle, Roos en Kos.

Gezocht: spelers, zangers en dansers voor musicalproductie

Kunst en cultuur 542 keer gelezen

VEGHEL | Na het succes van Meske & Monster (2016) en Pieperz, de musical (2017) lanceert de theaterafdeling van Phoenix Cultuur de nieuwe musicalproductie: 'De Fabriek'. Een familievoorstelling geïnspireerd op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek, dat wordt bewerkt tot een eigentijds, sprankelend en dramatisch script. De repetities starten donderdag 2 november.

Spelers, zangers en dansers vanaf elf jaar die beschikken over enthousiasme, eigenheid en lef worden uitgenodigd zich aan te melden. Er worden geen audities gehouden voor deelname, maar wel rol-audities.
Het productieteam onder leiding van regisseuse Lilian van Overbeek (was ook verantwoordelijk voor Meske & Monster en Pieperz, de musical), choreograaf Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen staat garant voor een productie waar eigen inbreng, talentontwikkeling en spelplezier hoog in het vaandel staan.

Theaterstudio
De repetities vinden plaats in de goed geoutilleerde theaterstudio van Phoenix Cultuur op de CHV Noordkade in Veghel. Op donderdag 2 november van 19.15 uur tot 21.00 uur starten de repetities.
Er wordt toegewerkt naar een voorstelling die in juni 2018 op de planken staat.

Vragen
Meer informatie staat op: www.phoenixcultuur.nl.
Voor vragen en/of aanmeldingen: info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant