Gemeente Meierijstad organiseert drie waarderingsmomenten.
Gemeente Meierijstad organiseert drie waarderingsmomenten.

Verwenmoment voor alle mantelzorgers in Meierijstad

Algemeen 651 keer gelezen

VEGHEL | De gemeente Meierijstad is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de ondersteuning en waardering van mantelzorgers. In samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij en ONS welzijn houdt de gemeente in november een drietal verwenmomenten voor mantelzorgers.

Mantelzorger ben je wanneer je langdurig en/of intensief voor een naaste, een zieke of gehandicapte partner, familie- of gezinslid of vriend(in) zorgt. Daardoor kunnen zij langer thuis blijven wonen. "Dat waarderen we zeer. Daarom biedt de gemeente Meierijstad in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg gemeente Meierijstad van Welzijn De Meierij en ONS welzijn mantelzorgers van Meierijstad een 'Blijk van Waardering Mantelzorg' aan. Omdat ze het verdienen", zo laat de gemeente weten.

Mantelzorgers in de watten
Gemeente Meierijstad organiseert drie waarderingsmomenten waarop genoten kan worden van een interactief programma, verzorgd door entertainer en artieste Nancy van Heeswijk. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is voldoende gelegenheid om met elkaar te praten.

Wanneer
De bijeenkomsten worden gehouden op vrijdag 10 november van 19.00 uur tot en met 21.30 uur in Schijndel. Op zaterdag 11 november 14.30 uur tot en met 17.00 uur in Sint-Oedenrode en zaterdag 11 november 19.00 uur tot en met 21.30 uur in Veghel. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden tot en met 21 oktober via de website van de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant