De swopshop.
De swopshop.

Speelgoed of kinderkleding kopen of verkopen

Algemeen 733 keer gelezen

VEGHEL | Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid en ben je op zoek naar nieuw speelgoed? Kreeg je een gezelschapsspel cadeau dat je al had en wil je iets anders? Of is de kleding van kinderen te klein? Koop of verkoop kinderspullen op de speelgoed- en kinderkledingbeurs op dinsdagavond 7 november van 19.00 uur tot 22.00 uur in wijkgebouw De Lapvoet in Veghel.

De Swopshop, een ruilwinkel voor speelgoed in Veghel, is sinds maart dit jaar open. Intussen hebben er al veel mensen speelgoed gebracht en ook weer meegenomen. Het ruilen in de Swopshop gebeurt gewoonlijk met gesloten portemonnee; je brengt speelgoed en neemt iets anders mee naar huis.
Mensen brengen vaak meer spullen naar de Swopshop dan dat ze mee naar huis nemen. Het magazijn loopt daardoor langzaam vol. Dat is niet erg, want zo houdt de Swopshop een mooi, goed en gevarieerd aanbod. Het volle magazijn en de tijd van het jaar (Sinterklaas en Kerstmis) zijn goede redenen voor een speelgoed- en kinderkledingbeurs. Iedereen is welkom om speelgoed of kinderkleding te komen kopen of verkopen.
De opbrengsten van de beurs zijn voor de Swopshop, een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin en ONS welzijn.
Wil je op 7 november 's avonds spullen verkopen? Dat kan, meld je aan via swopshop@ons-welzijn.nl. De kosten voor een tafel zijn 7.50 euro. Bezoekers betalen 1 euro entree. Meer info via Mieke Pepers: 06-14342435 of swopshop@ons-welzijn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant