De verzamelbeurs in Eerde bestaat al 43 jaar.
De verzamelbeurs in Eerde bestaat al 43 jaar.

Gezocht tentoonstellingen voor de verzamelbeurs in De Brink

Algemeen 292 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van 'De Verzamelaar' organiseert op zondag 22 oktober een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis De Brink in Eerde. "Wij hebben deze keer geen verzamelaar gevonden die zijn verzameling wil tentoonstellen. Heeft u een leuke verzameling stel hem dan eens tentoon. U hoeft geen regelmatige bezoeker van de beurs te zijn om uw verzameling tentoon te stellen", zo laat de organisatie achter de ruilbeurs weten.

In september 1974 organiseerden Piet Fiers en Arie van der Hofstad uit Eerde een tentoonstelling met diverse verzamelingen in De Brink in Eerde. Dit was een succes er kwamen veel bezoekers de tentoonstellingen bekijken. Daarna besloten zij om voortaan iedere maand een verzamelbeurs te organiseren in Eerde. De verzamelbeurs bestaat al 43 jaar. Iedere maand komen vele verzamelaars een kijkje nemen op de beurs en niet alleen om hun eigen verzameling uit te breiden, maar ook om naar de gevarieerde tentoonstellingen te kijken. Vanaf augustus 2003 wordt bijgehouden wat er allemaal aan tentoonstellingen zijn geweest. Het verhaal en de foto's van deze verzamelingen zijn te zien op: www.verzamelbeurseerde.nl. "Ook voor de verzamelbeurzen in 2018 zoeken wij tentoonstellingen. In 2018 houden wij verzamelbeurzen op 28 januari, 25 februari, 25 maart, 22 april, 27 mei, 24 juni, 23 september, 28 oktober, 25 november en 23 december. Kies een datum uit voor een tentoonstelling die u goed uitkomt. Bij interesse bel naar Hannie van Duijnhoven: 0613729837", aldus de organisatie.

De volgende ruilbeurs wordt gehouden op zondag 22 oktober van 09.00 uur tot 12.00 uur. De entree is 1.50 euro voor volwassenen, kinderen mogen gratis naar binnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant