Afbeelding

Penningmeester en lid sinds dag één is Promillikanjer

Carnaval 843 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens het verrassingsfeest van carnavalsvereniging De Promillikantjes uit Veghel is er weer een Promillikanjer gehuldigd. Robert-Jan van der Zanden, penningmeester en lid sinds dag één, werd in het zonnetje gezet.

In voorgaande jaren zijn er al verscheidene leden en niet-leden gehuldigd om één en dezelfde reden en dat is omdat ze ieder op hun manier een voorliefde en inzet hebben getoond voor deze wagen bouwende vereniging. De Promillikanjer is in het leven geroepen om deze mensen eens extra in het zonnetje te zetten.

Paarse klompen
Robert- Jan heeft zich in al deze jaren met veel liefde ingezet voor de vereniging als lid, voorzitter, penningmeester, bouwer en wat al nog meer. Promillikantje in hart en nieren. Al jaren stampt hij met zijn paarse klompen met de muziek mee tijdens carnaval, stickert en plakt hij wat af in de loods en is hij druk doende met de zaken van de vereniging als penningmeester.
Dit allemaal met zijn gezin in zijn kielzog, die voor hem nog steeds op nummer één staan. Ook al is dat misschien een gedeelde eerste plaats.

Skelet pret
Dit jaar, met thema 'Skelet pret' gebaseerd op Dia de Los Muertos, is de club weer druk doende om er wat moois van te maken voor de optocht van Veghel. En met Promillikanjers zoals Robert-Jan van der Zanden gaat dat vast lukken.
Elk jaar willen de Promillikantjes uit Veghel iemand die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet voor de club, een onderscheiding geven. Vorig jaar was dat Susan Haan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant