Op dit moment wordt het HEMA pand aan de Hoofdstaat 36 in Veghel grondig verbouwd.
Op dit moment wordt het HEMA pand aan de Hoofdstaat 36 in Veghel grondig verbouwd.

HEMA Veghel maakt deel uit van internationale pilot

Centrum 3.377 keer gelezen

VEGHEL | HEMA is gestart met een pilot om haar succesvolle internationale winkelformule te testen in vijf winkels. HEMA Veghel maakt, naast de winkels in Tilburg, Maassluis, Antwerpen en Brussel, onderdeel uit van deze pilot. Naast een meer inspirerende winkelinrichting, introduceert HEMA voor de foodafdeling en horeca een pilot van het volledig nieuwe foodconcept LEKKER HEMA.

Op dit moment wordt het HEMA pand aan de Hoofdstaat 36 in Veghel grondig verbouwd. Al sinds 1970 wordt dit franchise filiaal gerund door de Sanders Retail Group. Op donderdag 9 november verwelkomt de winkel haar klanten weer in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening.
De huidige drie losstaande foodplekken, trefpunt, lunch café, brood/vleeswaren/gebak, worden samengevoegd tot één plek: LEKKER HEMA. In dit nieuwe concept staat vers en gezond eten centraal. HEMA speelt hiermee in op de trend van gezond en makkelijk eten thuis en buiten de deur. Bij Hema Veghel kan men voortaan terecht voor huisgemaakte worstenbroodjes, verse juices en salades, gezonde broodjes, soepen en zelfgemaakte Italiaanse pizzaslices. Ook gebak wordt voortaan ter plekke bereid. De klant kan vervolgens kiezen het te consumeren in het nieuwe food café of het mee te nemen naar huis of kantoor.

Na de pilot wordt bekeken hoe de internationale formule inclusief het nieuwe foodconcept wordt uitgerold in circa 250 winkels. HEMA heeft bijna 700 winkels in 7 landen, 11.000 medewerkers (exclusief franchise) en circa 32.000 producten en diensten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant