Afbeelding

Enthousiaste dansgroepen voor FestiDans gezocht

Kunst en cultuur 586 keer gelezen

VEGHEL | Voor het vijfde jaar op rij organiseert Theater De Blauwe Kei FestiDans, een succesvol danstraject waar ieder jaar zo'n 100 regionale dansers aan deelnemen. Voor de nieuwe editie, die voor het eerst plaatsvindt op de Noordkade in de periode van december tot en met maart, is het Veghelse theater op zoek naar enthousiaste dansgroepen.

FestiDans is een leerzame, maar vooral leuke activiteit die bestaat uit een startbijeenkomst voor de docenten, een dagvullende masterclass met diverse workshops voor de leerlingen én docenten, een bezoek aan een professionele dansvoorstelling (Isabelle Beernaert) en een spectaculaire show waarin alle deelnemers van FestiDans het podium betreden. De show, die plaatsvindt in de spiksplinternieuwe theaterzaal van De Blauwe Kei op de Noordkade, wordt in een 'So You Think' jasje gegoten: er is een vakkundige jury, er zijn gastoptredens en er is een presentator (Juvat Westendorp, bekend van SYTYCD, GTST en films als Tuintje in mijn hart).

Dansgroepen die willen deelnemen aan FestiDans mogen uit maximaal vijftien dansers bestaan (10 tot en met 20 jaar) en dienen begeleid te worden door een dansdocent van een dansschool. Deelname aan FestiDans kost 12.50 euro per danser.
Dansscholen of –groepen die willen deelnemen of meer informatie willen kunnen contact opnemen met Peggy van Hout of Jitka van der Bolt via telefoonnummer: 0413 - 342555.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant