Afbeelding

Jaarlijkse basisschool kampioenschappen tafeltennis

Sport 496 keer gelezen

VEGHEL | Tafeltennisclub TTCV/Van Herwaarden organiseert op zondag 5 en zondag 12 november de jaarlijkse kampioenschappen tafeltennis voor alle leerlingen van de basisscholen in Veghel. Het sportevenement kent een rijke historie (32 jaar op een rij), waaraan inmiddels generaties aan hebben deelgenomen.

Aan het toernooi kunnen alle kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 meedoen. De organisatie is zich er terdege van bewust dat dit toernooi zo bekend is dankzij de welwillende medewerking van álle Veghelse basisscholen. Alle scholen doen mee door het promotiemateriaal (posters en flyers voor de kinderen) uit te reiken. Daarna is alles digitaal geregeld. Inschrijven kan namelijk via de website van de tafeltennisclub (www.ttcv.nu). Alle deelnemers worden rechtstreeks geïnformeerd over van plaats en tijd waarop ze hun wedstrijden moeten spelen.

Onbeperkt
De kinderen melden zich aan als team van twee personen. Kinderen voelen zich snel vertrouwd als ze samen met een vriendje of vriendinnetje kunnen spelen. Het aantal teams per school is onbeperkt. De school die over de hele breedte het sterkst presteert mag vervolgens deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis, ook wel The Battle genoemd. Het afgelopen jaar was dit de Petrus & Paulus school uit Eerde (zevende plaats op het NK).
Deelname aan dit tafeltennistoernooi is geheel gratis. Voor iedere groep zijn mooie prijzen beschikbaar en een tastbare herinnering. In het Tafeltenniscentrum van TTCV/Van Herwaarden kunnen ouders en andere belangstellenden alles volgen vanuit de kantine of in de speelzaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant