Afbeelding

Oude woning De Scheifelaar maakt plaats voor villa's

Wonen 4.792 keer gelezen

VEGHEL | Een verouderde jaren '70 woning aan De Scheifelaar 15 in Veghel maakt plaats voor vier nieuwe villa's. Ontwikkelaar Rezidenz splitst het huidige perceel van circa 4.600 m2 en biedt vier vrije kavels aan van bijna 1.000 tot 1.300 m2, waarop de kopers zelf hun vrijstaande woning kunnen realiseren.

"Mensen kunnen enkel de kavel kopen, maar het liefst staan we ze in het hele traject bij, van ontwerp tot aan oplevering. Daarom bieden wij op de vrije kavels onze Villa Design service aan", zo verklaart Rezidenz' directeur Olaf Schoofs. "Wij hebben twee typen villa's ontworpen die passen binnen het bestemmingsplan. Uiteraard kunnen deze nog helemaal worden aangepast aan de persoonlijke wensen van geïnteresseerden. Ook is het mogelijk een totaal ander type woning door ons te laten ontwerpen, zolang deze past binnen het bestemmingsplan. Zodra het ontwerp is afgerond, verzorgen wij de aanbesteding onder verschillende aannemers. Tot slot verzorgen we de omgevingsvergunningsaanvraag en kunnen we zelfs het bouwtoezicht op ons nemen. Ons doel is onze klanten ultieme service te bieden, want in eigen beheer een huis bouwen is niet niks: het vereist veel expertise en tijd."

Start sloop huidige woning
De huidige woning aan de Scheifelaar 15 wordt momenteel nog tijdelijk bewoond. Schoofs verwacht dat deze in het tweede kwartaal van 2018 gesloopt zal worden. "Zodra er drie kavels verkocht zijn, starten we de sloop. We ontvangen veel positieve reacties: al direct na de start werd de eerste kavel gereserveerd, de tweede reservering verwachten we binnenkort. We hebben hoge verwachtingen: de locatie is geweldig en alle kavels liggen met de achtertuin op zuid of zuidwest."

De kavels zijn verkrijgbaar vanaf € 239.000 v.o.n. Meer info: www.descheifelaar15.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant