Afbeelding

Bewegen op de ritmes van djembé en moderne dans

Kunst en cultuur 617 keer gelezen

VEGHEL | De dansafdeling van Phoenix Cultuu start vanaf 6 november, onder leiding van dansdocente Yvonne den Dekker, met twee nieuwe korte cursussen voor kinderen vanaf 6 jaar.

In de korte cursussen 'Djembé en beweging' en 'Proeverij Moderne Dans 10+' maken kinderen kennis met dansen en bewegen op muziek. In de vijf workshops Djembé en beweging, voor kinderen van 6 tot 8 jaar, leren kinderen op speelse wijze bewegingsopdrachten uit te voeren, zingen ze liedjes en bespelen ze natuurlijk de Afrikaanse djembé. Voor de wat oudere kinderen vanaf 10 jaar, is de Proeverij Moderne dans een mogelijkheid om bezig te zijn met techniek en expressie.

Gevoel
Leerlingen hoeven geen danservaring te hebben voor deze korte cursussen. Uitgangspunt is vooral om gevoel te krijgen bij muziek en beweging en natuurlijk plezier te hebben.
Bij voldoende aanmeldingen starten Djembé en beweging en Proeverij Moderne dans 10+ op maandag 6 november van 17.00 uur tot 18.00 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur in Dansstudio 2 op de CHV Noordkade in Veghel.

Meer informatie over het aanbod: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen: info@phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant