Afbeelding

Prinselijk trio neemt afscheid met foto-ophangfeest

Carnaval 1.868 keer gelezen

VEGHEL | Nog een keertje helemaal los met Prins Robert d'n Urste en adjudanten Jan van Leur en Nico van Rooij. Dat kan zaterdag 4 november om 20.00 uur in De Gouden Leeuw Veghel. Naast het prinselijk trio zijn ook De Wel Joaa, Gazzerop en een dj aanwezig. Er is ook een Veghelse primeur van een verrassende tonproater.

Het echte afscheid volgt op vrijdag 10 november tijdens de Hofzittingen. Komende zaterdag nemen de feestbeesten vast een voorschot tijdens het afscheidsfeest in de Gouden Leeuw. Er zijn verschillende blaaskapellen aanwezig en een bijzondere Veghelse buutreedner. Robert: "Het eerste vaatje bier is van ons."

Verder volgen er nog diverse en ludieke acties. De foto van Robert, Jan en Nico wordt natuurlijk spectaculair opgehangen tussen de eregalerij van de Prinsen van Kuussegat.

Foto's insturen
Het prinselijk trio is op zoek naar de leukste foto van het trio in actie tijdens een van de vele evenementen in Kuussegat. "Wij weten dat veel Kuussen en Kuusinnen foto's hebben genomen. De mooiste foto gaan we gebruiken tijdens deze avond", vertelt Robert.
De foto's kunnen gestuurd worden naar prins16.17@gmail.com.

Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant