Iedere avond heeft een thema: 'Kuussegat lacht erop los' (donderdag), 'Kuussegat onthult erop los' (vrijdag) en 'Kuussegat feest erop los' (zaterdag).
Iedere avond heeft een thema: 'Kuussegat lacht erop los' (donderdag), 'Kuussegat onthult erop los' (vrijdag) en 'Kuussegat feest erop los' (zaterdag).

Lachen, onthullen, feesten met 'veul Veghels volluk'

Carnaval 2.920 keer gelezen

VEGHEL | De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. Drie afwisselende avonden met een topprogramma, waarbij meer dan 90 procent van alle artiesten uit Kuussegat komt. Voor de donderdag- en zaterdagavond zijn nog kaarten te koop bij Outfit in Veghel.

Iedere avond heeft een eigen thema: 'Kuussegat lacht erop los' (donderdag), 'Kuussegat onthult erop los' (vrijdag) en 'Kuussegat feest erop los' (zaterdag). "Donderdag onthullen we het nieuwe Boerenbruidspaar en treden drie tonpraoters op: Dirk Kouwenberg, Malon Kicken én Henk van Beljouw. Op vrijdag staat de onthulling van de nieuwe Prins & Adjudanten op het programma, maar niet voordat Prins Robert d'n Urste afscheid heeft genomen. Op zaterdag maken we de Verdienstelijk Veghelaar bekend en treedt Bart Krijnen op", zo laat de Veghelse carnavalsvereniging weten. Alle avonden kennen een spectaculaire opening met medewerking van JB Dance Center en optredens van de Kouwe Kant, Souplesse Dancers, Afslag Veghel, de OPA's, 't Benske, Jaap & Jeroen en Cooldown Café.

Veel Veghels volluk
Tijdens de Hofzittingen treden veel artiesten op uit 'ons eigen Veghel'. Meer dan 90 procent van de optredens wordt verzorgd door eigen mensen: veel meer dan vorig jaar. "Dit bewijst dat we in Kuussegat veel talent van eigen bodem hebben met nieuwe mensen die het aandurven om voor de eerste keer op het grote podium te gaan staan. Henk van Beljouw bijvoorbeeld staat als lid van de Tonproatersacademie op donderdag in de ton. Een ander voorbeeld is zangeres Suzanne van Dieperbeek die op zaterdag muzikaal de Verdienstelijk Veghelaar onthult. Veghels cabaret Bloes! is een act van een nieuw trio dat op vrijdag en zaterdag op de planken staat", aldus de Kuussegatters.
Ook de After-Parties mag je niet missen. Op zaterdag met live-muziek van RUM. De vijf supermuzikanten van deze band zeggen: 'Roept U Maar' en spelen al je verzoekjes. Met hun repertoire van meer dan 2.000 nummers maken zij van iedere avond een feestje.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij Outfit (Hoofdstraat 2 in Veghel) en kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant