Gastheer van De Gouden Leeuw Alex van Rossem is trots op de uitverkiezing.
Gastheer van De Gouden Leeuw Alex van Rossem is trots op de uitverkiezing.

De Gouden Leeuw staat in de Café Top 100

Opmerkelijk 2.830 keer gelezen

VEGHEL | In de Misset Horeca Café Top 100 vinden we één Veghels café terug. De Gouden Leeuw eindigde op plek 90. De Toren uit Heeswijk-Dinther wist een top tien plek te versieren. Het café werd tijdens de jaarlijkse verkiezing van het horecavakblad zevende. De Gekroonde Suikerbiet uit Zierikzee werd eerste.

Gastheer van De Gouden Leeuw Alex van Rossem is trots dat hij zijn café terugvond in de top 100. In het juryrapport wordt onder andere de uitstraling geroemd. "De Gouden Leeuw is een echt bruincafé. Met houten vloer, gebloemde tegelvloer bij de toiletten en glimmend koperen blad op de L-vormige bar. En het bekende koperen tonnetje waar de tapkranen uit komen. Boven de bar scheepslampen, aan de muur foto's van zeker vijftien jaargangen Prins Carnaval. Het meubilair is in goede staat en schoon, net als de vloer en de bar", zo schrijft de jury.

Biertje
De jury vond de muziekkeuze in de knusse ambiance van het Veghelse café wat vreemd, al lijkt dat meer een momentopnamen te zijn geweest. "We verwachten niet meteen Hazes uit de speakers, maar deze eclectische mix van soul, lounge, oude jazz en iets met een beat past er niet zo goed bij", aldus de jury. Ze waren gelukkig wel te spreken over de alcoholische versnaperingen. "Het biertje is goed getapt en zodra de laatste slok is genomen, komt de vraag of we er nog één wensen. Als we vragen of we mogen afrekenen, volgt de opmerking 'Als het lekker was wel.' Altijd leuk, zo'n kwinkslag."

Hieronder zijn de volledige rapportages te zien:
https://www.sassieshop.com/2react/bnc.php?TP=2&M=188&J=280732&A=e6ba02ab32
Dit betreft de mystery visit rapportage.
https://www.sassieshop.com/2react/bnc.php?TP=2&M=188&J=292236&A=7c91b66eca
Dit betreft vakjury rapportage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant