Yvonne, Wilco, Ellen en Toon.
Yvonne, Wilco, Ellen en Toon.

Toon en Ellen zijn het nieuwe Boerenbruidspaar

Carnaval 4.383 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de eerste Hofzittingsavond van van CV de Kuussegatters op donderdag 9 november zijn Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven onthuld als het nieuwe Boerenbruidspaar. Wilco en Yvonne van Beljouw zijn hun getuigen.

Toon Vervoort is de oudste zoon van slager Vervoort uit de Rembrandtlaan in Veghel. Zijn ouders Sjaan en Tiny gaven hem de naam Anton, maar deze werd in zijn tienerjaren al snel omgetoverd tot Toon. Hij is regelmatig te vinden bij voetbalvereniging Blauw Geel, waar hij zich bemoeit met de jeugd. Hij is actief bij de spaarkascommissie en op zondag aanwezig om te supporteren bij zijn zonen. In zijn vrije tijd is Toon schilder bij Bouwbedrijf Berghege.

Ellen komt uit Uden als dochter van Nol en Gerarda van Duijnhoven van Ko(o)ldert. Zij is Z-verpleegkundige en werkt als begeleider bij stichting Dichterbij in Uden. Haar hobby's: wandelen met Skipper en sociale contacten onderhouden met haar vriendinnen. Op zondagochtend is ze regelmatig bij Blauw Geel te vinden.

Toon en Ellen zijn 26 jaar getrouwd en hebben samen drie zonen: Jari, Bowe en Jesse en drie lieve schoondochters.

Wilco en Yvonne
Wilco van Beljouw is de jongste zoon van Jan en Loes van Beljouw uit de Bloemenwijk in Veghel. Jan was op zijn een beurt weer een zoon van Grard van Beljouw uit de Heuvelstraat.
Wilco is op de zaterdagen te vinden bij de veteranen van voetbalvereniging Blauw Geel. Net als Toon is hij ook actief bij de spaarkascommissie bij de Veghelse voetbalclub. Hij is als 'dienaar van de wet' werkzaam in het Bossche Oeteldonk.

Yvonne woont sinds haar tiende levensjaar in Veghe en is sinds die tijd een echte 'carnavalskraker'. Ze is geboren in Vlaardingen als dochter van Anke Wijga, die samen met de bonusvader Wim Kok woonachtig is in Nuenen. Ze is werkzaam bij Hout-Brox by Berden in Veghel.
Hobby's zijn wandelen met Inger en net als Ellen onderhoudt ze graag sociale contacten met haar vriendinnen. Het Blauw Geel-complex is ook voor haar geen onbekend terrein. Wilco en Yvonne zijn 27 jaar getrouwd en hebben een zoon en twee dochters: Coen, Lisanne en Elmi.

Toon, Ellen, Wilco en Yvonne vieren samen met hun vrienden graag carnaval. Tijdens de optocht staan ze uitgedost in de Zeven Eikenlaan waar menig deelnemer van de optocht een tussenstop maakt en getrakteerd wordt op een worstenbroodje, soepje, drankje of een bezoekje aan de wc. Met Carnaval 2018 gaat dit viertal er flink tegenaan en gaat het dak eraf.

Boerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 13 februari 2018 wordt het Boerenbruidspaar in de onecht verbonden.
Vanaf 09.30 uur is iedereen welkom in het Oude Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekken zij met het jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar de feestzaal. Iedereen is welkom om dit mee te maken.

Op vrijdag wordt de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt en op zaterdag de Verdienstelijk Veghelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant