Informatieavonden op het Elde College

Onderwijs 513 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het Elde College organiseert op dinsdagavond 21 en 28 november informatieavonden voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders.

Ouders worden voorgelicht over het voortgezet onderwijs in het algemeen en over het Elde College, de school en de brugklastypen in het bijzonder. Voor de leerlingen van groep 7 en 8 is er een aansprekend leerlingenprogramma opgezet waar zij op een leuke manier kennis maken met het Elde College. De avonden worden twee keer georganiseerd en zijn identiek. Dat betekent dat één bezoek volstaat. De avond start om 18.30 en eindigt om 20.30 en vindt plaats op het Elde College in Schijndel.

Geïnteresseerden wordt gevraagd zich aan te melden via de site www.eldecollege.nl/infoavond.

Minilessen
Voor de leerlingen uit groep 8 die de smaak te pakken hebben, heeft het Elde College ook Minilessen op de agenda staan. Op woensdagmiddag 13 december 2017 en 7 februari 2018 kunnen kinderen een verschillende lessen bijwonen. Vooraf kan worden gekozen voor lessen bij het vmbo of vwo/havo. Aanmelden kan via www.eldecollege.nl/minilessen.

Tweetalig vwo
Leerlingen die mogelijk tweetalig vwo willen volgen, zijn welkom tijdens de Cool Campus. Deze vindt eveneens plaats op zowel 13 december 2017 als 7 februari 2018. Aan de hand van uitdagende workshops die een link hebben met de Angelsaksische cultuur, maken de groep 8-leerlingen kennis met het tweetalig vwo. Meer informatie en aanmelden: www.eldecollege.nl/coolcampus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant