Korfrakkers wint met overmacht bij Prinses Irene
Korfrakkers wint met overmacht bij Prinses Irene Foto: Peter Kuijpers

Korfrakkers wint  simpel van Prinses Irene

Sport 326 keer gelezen

NISTELRODE - Een vroege wedstrijd tegen Prinses Irene. Om 12.00 uur begon de wedstrijd en al in de eerste minuut bracht Maud Beekmans de stand op 0-1. De toon was meteen gezet. De Korfrakkers was dominanter dan Prinses Irene; in de aanval en in de duels. De 1-1 werd nog gescoord, maar daarna liep De Korfrakkers  uit naar 3-9 in de 15e minuut en de bereikte ruststand was al 4-14.

In de tweede helft stagneerde de doelpuntenmachine. Enerzijds omdat Prinses Irene met extra strijdlust uit de kleedkamer kwam, anderzijds doordat de Erpse dames hun focus niet meer helemaal hadden. Mooie aanvallen werden niet afgemaakt en aan weerskanten werd er niet veel meer gescoord. Dat maakte de wedstrijd steeds minder boeiend. De eindstand was 12-23.Volgende week zondag staat er weer een echte krachtmeting op het programma. In sporthal Ter Aa komt DDW op bezoek. Een wedstrijd met twee teams die op het scherpst van de snede spelen. Een mooi affiche voor de echte korfballiefhebber.

Zondag 26 november om 14.55 uur : De Korfrakkers 1 – DDW 1