Afbeelding

Kerstwensboomactie van Ladies' Circle 41

Algemeen 1.085 keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar organiseert Ladies' Circle 41 de Leijgraaf, een serviceclub voor vrouwen, voor de achtste keer de actie 'Kerstwensboom'. Met deze actie hopen ze kinderen uit de regio, die het in allerlei opzichten moeilijk hebben, met Kerst een klein cadeautje te geven. Samen met negen scholen proberen ze op deze manier de Kerst van ongeveer 1200 kinderen een beetje meer kleur te geven.

Wanneer de negen scholen in kerstsfeer worden gebracht, zorgen de dames van de Ladies' Circle ervoor dat er in de kerstbomen kerstversieringen hangen met een kaartje eraan. Op dit kaartje staat de leeftijd aangegeven van een jongen of meisje voor wie het extra bijzonder is om met Kerst een cadeautje te krijgen. De kinderen op school halen een kerstversiering uit de boom, kopen met hun ouders een presentje en leggen dat terug onder de kerstboom op school.
De Ladies' Circle zamelt alle cadeautjes in en zorgt ervoor dat het bij de betreffende gezinnen voor Kerst wordt bezorgd.

Blij
Natuurlijk hopen de dames van de Ladies' Circle dat ook dit jaar weer alle kerstversieringen met kaartjes uit de bomen worden gehaald en dat er veel cadeautjes onder de kerstboom op school liggen.
Het mooie van deze actie is dat de kinderen van de deelnemende scholen, met behulp van hun ouders, een grote groep kinderen uit hun nabije omgeving blij kunnen maken én dat zij zich op die manier bewust worden van het feit dat het krijgen van een cadeautje niet voor ieder kind vanzelfsprekend is.

Donatie
Wil je met jouw school ook meedoen?
Wil je ons steunen in de vorm van een donatie?
Voor meer informatie: lc41@ladiescircle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant