Trotse vader Sander den Houdijker doet aangifte van zijn zoon Evri.
Trotse vader Sander den Houdijker doet aangifte van zijn zoon Evri.

Gemeente Meierijstad verwelkomt 80.000ste inwoner

Algemeen 1.865 keer gelezen

MEIERIJSTAD | Gemeente Meierijstad heeft vandaag, 21 november 2017, haar 80.000ste inwoner verwelkomd. Evri is geboren op 17 november in Sint-Oedenrode en is de zoon van Sander en Karien den Houdijker.

Gemeente Meierijstad is erg trots op het bereiken van deze mijlpaal van 80.000 inwoners. En dit heugelijke feit wil zij niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaag om 16.00 uur luiden alle kerkklokken in de gemeente ter gelegenheid van deze geboorte. Alle bezoekers aan de vestigingen van de gemeente worden volgens traditie getrakteerd op beschuit met muisjes. Op de invalswegen verwelkomen wij de nieuwe inwoner.

Twee raadsleden erbij
Voor de eerstvolgende  gemeenteraadsverkiezingen betekent dit dat er vanaf 80.0001 inwoners 37 raadsleden benoemd mogen worden. Nu zijn er dat 35. De uitkering vanuit het Rijk verandert niet bij het bereiken van deze mijlpaal.

Kraamvisite 
Inmiddels heeft de trotse vader Sander aangifte gedaan en mocht hij de felicitaties van burgemeester Fränzel in ontvangst nemen. De burgemeester gaat zeer binnenkort op kraamvisite bij de familie den Houdijker. De gemeente Meierijstad wenst Evri en zijn familie heel veel geluk en liefde toe.


Moeder en kind.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant