De Proeffabriek bestaat twee jaar.
De Proeffabriek bestaat twee jaar.

Feestweekend De Proeffabriek met allerlei acties

Algemeen 1.250 keer gelezen

VEGHEL | De Proeffabriek bestaat deze maand twee jaar. Dat wordt gevierd met een feestweekend op zaterdag 25 en zondag 26 november. Er gelden dan verschillende acties en er vinden tal van activiteiten plaats.

Lekkerbekken kunnen hun hart het gehele weekend ophalen met verscheidene heerlijke acties bij De Proeffabriek. Allemaal met een symbolische knipoog naar het getal twee van de mijlpaal die wordt gevierd. Zo kun je bij Pieperz een puntzak friet met mayo voor twee euro op de kop te tikken en kan er bij de Jumbo Foodmarkt voor eenzelfde bedrag duo worstenbroodjes worden gehaald. Bij de Noord Coffee Roasters wordt voor twee euro koffie of thee naar keuze geserveerd. Geproost op het tweejarige bestaan van De Proeffabriek kan bij Wine2Proof. Hier kun je voor twee euro een proefglas met wijn vullen tijdens een wijnwandeling. Ter gelegenheid van het feestweekend krijg je bij Schouten Distillery bij aankoop van twee flessen gin twee gin tonic glazen cadeau. Wil je jezelf opwarmen in het gure novemberweer? Ga dan langs bij Bakkerij van Leur. Voor twee euro krijg je daar een kop warme chocolademelk met of zonder likeur.
Daarnaast staan er nog een hoop leuke activiteiten gepland. Hieronder staat per dag aangegeven wat het programma is.

Zaterdag 25 november
Kookkunst Tinks heeft keukenprinses Loes Joosten van Bunzlau Castle op bezoek. Er kan worden genoten van door haar bereide hapjes en er geldt tevens een korting van tien procent op het assortiment van Bunzlau Castle. Bij Uw bierspecialist komt de leverancier van Strieper Craft Beer langs. Strieper Craft Beer is een jonge brouwer van speciaalbieren en timmert hard aan de weg met onder meer smakelijke stout- en triplebieren. Zin om te borrelen? Dis Teun heeft zaterdag voor twee personen voor twee euro per persoon een borrelplankje op het menu staan.

Zondag 26 november
Zondag is het Nationale Pietendag. Bij consumptie van een drankje of hapje ontvang je bij Dis Teun een speurtochtenkaart. Ga op zoek naar verstopte pakjes! Bij Bakkerij Leur kun je een chocoladeletter pimpen voor twee euro. Tevens zijn er voor twee euro hot chocospoons verkrijgbaar. Nog op zoek naar een leuk sinterklaascadeau? Kookkunst Tinks geeft zondag twee euro korting op alle kookboeken. Ook geldt er een korting van twee euro op een lunchpot van Mepal. Brouwerij de Peelreus komt zondag op bezoek bij Uw bierspecialist. Een bierbrouwer die, zoals de naam al verklapt, uit de Peel komt. Tijdens het brouwproces worden producten als honing en heidekruid uit De Peel gebruikt voor het maken van zwaar blond bier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant