Korfrakkers waar coach Jacques Kop Janssen
Korfrakkers waar coach Jacques Kop Janssen Foto Peter Kuijpers

Korfrakkers houdt winst in Erp, SCMH verliest van Vessem

Sport 386 keer gelezen

ERP - Korfrakkers nam het op tegen buitenkampioen DDW. In Sporthal Ter Aa werd het een spannende strijd. De strijd om een finale plek is in volle gang. SCMH verloor in Knegsel met 13-9 van Vessem ondanks de  ruststand slechts 7-6 voordeel van de ploeg uit Mariaheide was.

SCMH en Vessem ontliepen elkaar niet zoveel. Vooral voor rust deden de twee teams amper voor elkaar onder. De ruststand was dan ook veel belovend. De start in de tweede helft was voor Vessem beter die uitliepen naar 11-7. Wat bij SCMH maar niet wilde lukken ging bij Vessem steeds beter lopen. SCMH kwam nog terug naar 11-9, maar uiteindelijk ging Vessem met een 13-9 voorsprong onder het finish doek door.

Korfrakkers – DDW 15-11
Korfrakkers deed goede zaken zoals dat heet. Tegen DDW liep de achterstand op naar 2-5,maar het afstandsschot van Chantal van de Akker mildeerde naar 3-5. Monique van de Ven scoorde 4-5 waar DDW weer uitliep naar 4-6. Uiteindelijk kwam Korfrakkers terug naar 6-6 en was het Monique van de Ven die de Erpsen alsnog een 7-6 ruststand gaf. De tweede helft liepen de zaken beter en holde Korfrakkers weg van DDW naar 11-7. DDW beet nog terug, maar uiteindelijk gaf de klok bij het eindsignaal een verdiende 15-11 eindzege. Zeker op basis van de tweede helft een verdiende winst. Volgende week staat het sterke Swift in Velden op het programma. Dat behoeft verder geen uitleg.