Afbeelding

Kaartverkoop Jeugdhofzitting van de Kuussegatters gestart

Carnaval 768 keer gelezen

VEGHEL | De kaarten voor de Jeugdhofzitting van C.V. de Kuussegatters zijn vanaf woensdag 6 december te koop. De nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar en het Jeugdboerenbruidspaar worden tijdens de show onthuld.

De Jeugdhofzitting vindt plaats op zaterdag 13 januari en heeft het thema 'Sport en Spel'. Het belooft een echt feestje te worden met veel onthullingen en optredens.

Onthullingen
Zaterdagmiddag 13 januari gaan om 13.00 uur de deuren open van Koekbouw, de grootste zaal op de Noordkade. De show start om 13.30 uur. Zanger Jeroen van de Velden opent de show met begeleiding van de Kuussebloazers. De nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar en het Jeugdboerenbruidspaar worden onthuld. Wie zullen dat dit jaar zijn?

Sport en Spel
De Jeugdhofzitting staat in het teken van 'Sport en Spel'. Sportief bezig zijn met al je vrienden en vriendinnen of een uitdagend spel spelen? Dan zijn er toch alleen maar winnaars? En wie geniet er nou niet van winnen?

Tijdens de Jeugdhofzitting worden optredens geven door vele Veghelse scholen, zangers en dansverenigingen zoals: Tuimelkids, Basisschool 't Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans en JB Dance Centre. "Kortom: dit wordt een gezellig en sportief feestje dat je niet mag missen'', laat de organisatie weten.

Toegangskaarten kosten vijf euro. De kaarten zijn vanaf woensdag 6 december te koop bij: Knuvers Schoen & Voetcentrum, Intertoys en UITpunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant