De voorstellingen zijn gepland op 2, 3, 4, 7, 9 en 10 maart 2018
De voorstellingen zijn gepland op 2, 3, 4, 7, 9 en 10 maart 2018

Gèr Gespeuld weer bezig met nieuw toneelstuk

Algemeen 644 keer gelezen

BOERDONK | 'Ik ben geheel de uwe meneer Visser' is de titel van de komedie die Toneelvereniging Gèr Gespeuld volgend jaar in maart op de planken gaat brengen. Het toneelstuk is geschreven door Carl Slotboom en dus gespekt met een flinke dosis humor.

De Boerdonkse toneelvereniging is druk bezig met de repetities. Hoofdpersonen zijn Bea en Guus, twee semi-jongeren die elkaar op het liefdespad tegen zijn gekomen en schuchter de eerste schreden op het gebied van de liefde zullen zetten. Daarbij worden ze nauwlettend in de gaten gehouden door moeder, broer en schoonzus.
Tegelijkertijd erft Guus een bedrijfspand met daarin een onderneming met dames van lichte zeden.

Intriges
Het een en ander gaat uiteraard gepaard met ruzies en intriges. Ook de roddelpers is hierbij aanwezig. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een boeiende en komische avond uit.

Kaartjes
De voorstellingen zijn gepland op 2, 3, 4, 7, 9 en 10 maart 2018 en de kaartverkoop start op zaterdag 6 januari vanaf 10.00 uur. Bij Peter en Arna Vogels aan de Coxsebaan nummer 5 in Boerdonk kunnen dan persoonlijk kaartjes worden gekocht.

Per persoon mogen maximaal toen kaartjes tegelijkertijd worden besteld. Uiteraard is het vanaf dan ook mogelijk kaartjes telefonisch te bestellen. Het telefoonnummer is 0492-366516.

Meer informatie op de site: www.gergespeuld.nl of via facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant