Afbeelding

Inspiratie opdoen tijdens kerstmarkt in de Proeffabriek

Algemeen 1.441 keer gelezen

VEGHEL | De smaak van de kerst proeven in de Proeffabriek op de Noordkade in Veghel? Dat kan op zondag 17 december tijdens een speciale kerstmarkt die vanaf 12.00 uur op volle toeren draait. Tijdens deze middag zijn er in totaal 40 ondernemers met kraampjes en activiteiten.

Inspiratie opdoen en voorproeven. Het kan die zondag allebei. Bij alle specialisten staan speciale kraampjes voor de winkel waar mensen kunnen proeven, maar waar bijvoorbeeld ook recepten liggen. "Ideaal als je niet helemaal weet wat te maken tijdens kerst", zo laat de organisatie weten. Uiteraard is naast al dat proeven ook ruimte om daadwerkelijk producten aan te schaffen.

Eén grote markt
Er zijn verschillende dingen te doen tijdens de kerstmarkt. Zo is er livemuziek van Phoenix Cultuur, een meet & greet met de kerstman inclusief een verrassing voor de kinderen. Je kan ook je eigen kerststukje knutselen of lekker rondstruinen door de gangen vol met kraampjes. De Proeffabriek is eigenlijk altijd al een dagje uit waard, maar dit keer dus met een special thema.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant