Afbeelding

Prins Jess d'n Urste begeeft zich op glad ijs

Carnaval 2.159 keer gelezen

VEGHEL | Het zal niemand ontgaan zijn: op de Markt in Veghel staat een mooie overdekte schaatsbaan. Op zondag 17 december kun je daar terecht voor de 'Prince on Ice'. Vanaf 14.30 uur wordt het in het Veghelse centrum zeker gezellig als Prins Jess d'n Urste en zijn Adjudanten Harry en Rudy de schaatsen onderbinden en zich op het gladde ijs begeven. De middag wordt compleet door de muzikale omlijsting én een leuke actie voor alle kinderen die in Carnavalskleding komen.

Prins Jess d'n Urste heeft heel veel zin om die middag vanaf 14.30 uur in de tent op de Markt te schaatsen. Hij voelt zich namelijk helemaal thuis op glad ijs, want hij is al vanaf zijn jeugd een sportieve en fanatieke ijshockeyer. Toen hij vijf jaar oud was, speelde hij al bij De Kemphanen in Eindhoven, waar hij uiteindelijk in het eerste team speelde. Tegenwoordig speelt bij het veteranenteam LCT Eindhoven.

Of zijn Adjudanten Riny van den Elzen en Harry Guns ook zo goed kunnen schaatsen is nog een grote verassing.
De Prins laat weten dat hij voor een leuk spel ook wel 'in' is.

Muziek
Op zondagmiddag 17 december is er ook volop muziek. Dj Marcel Janssen draait lekkere nummers én kan ook nog eens zingen.
Ook de livemuziek van de blaaskapellen Hoempa Matata en 't Kumt zorgt voor een lekkere stemming.

Leuke actie
Voor kinderen, die die middag verkleed in Carnavalskleding naar de ijsbaan komen, is er een leuke actie: zij mogen namelijk gratis de schaatsbaan op.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant