Afbeelding

Subway Poort van Veghel viert vijfjarig bestaan

Algemeen 3.407 keer gelezen

Subway op de Poort van Veghel bestaat vijf jaar. Reden voor een feestje, dat eigenaren Han en Paula van Osch en hun medewerkers samen met hun gasten gaan vieren. De hele maand januari zijn er acties.

Het begon ruim tien jaar geleden in 's-Hertogenbosch, waar Han zijn internationale sales- en marketingfunctie verruilde voor zijn eerste Subwayrestaurant. Subway was toen nog vrij onbekend en het was als één van de eerste franchisenemers dan ook nog echt pionieren. Het beviel echter goed, en na een tweede vestiging te hebben geopend (op de Bossche Onderwijsboulevard) verliet ook Paula haar sales- en marketingbaan om een Subwayrestaurant op de Poort van Veghel te starten. "De Subwayformule past heel goed bij ons", vertelt Paula. "We bieden onze gasten verse broodjes, die op een snelle wijze helemaal naar eigen wens belegd worden."
Paula vertelt gepassioneerd over de gastvrijheid en klantgerichtheid die ze zo belangrijk vindt. "We bereiden alles vers en met veel zorg. Bovendien bieden we service met een glimlach. Ook als het druk is, blijft aandacht voor de gast en het product belangrijk. Ons doel is dat elke bezoeker tevreden ons restaurant verlaat, pas dan zijn wij ook tevreden."

Cookies
Want juist die gasten zijn er verantwoordelijk voor dat Subway Poort van Veghel al vijf jaar floreert. "We zijn de ondernemers, werknemers en inwoners van Meijerijstad en omgeving heel dankbaar voor het feit dat ze regelmatig onze gast zijn. Het is fijn om gasten terug te zien en een goed teken als je gezichten gaat herkennen. En ik ben heel trots op mijn damesteam. Dankzij hun open en enthousiaste uitstraling ontstaat er een unieke sfeer in het restaurant."
Voor ondernemers heeft Subway Poort van Veghel een cateringprogramma: verschillende kleine broodjes, op een schaal (platter) gepresenteerd. Paula: "Ideaal voor bijvoorbeeld lunches, meetings en recepties, of gewoon handig als je met je collega's besluit over te werken. We hebben standaard platters, maar je kunt ze ook zelf samenstellen, eventueel aangevuld met dranken of onze bekende cookies. We zijn zeven dagen per week geopend en komen in overleg ook graag langs om de bestelling af te geven."
In januari zijn er verschillende acties om het eerste lustrum te vieren. De hele maand leggen Paula en haar team hun gasten extra in de watten. "Ons team is enthousiast en dat dragen we graag aan u over. Ik zou zeggen: kom het gewoon ervaren."

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant